30 Aralık 2008 Salı

Öz: “Manavgat’ın ışığı olacağız”

AK Parti Manavgat Belediye Meclis Üyesi Süleyman Öz, Manavgat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Öz’ün ilçe teşkilatındaki basın toplantısına çok sayıda partili katılarak destek verdi
AK Parti Manavgat Belediye Meclis Üyesi Süleyman Öz, “Söz konusu Manavgat ise gerisi teferruattır” diyerek Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. 2004 seçimlerinden bugüne kadar AK Parti’den Manavgat Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Öz’ün basın toplantısına çok sayıda partili katılarak, destek verdiklerini gösterdiler. Öz’e yaptığı başvuru ile ilgili alındı belgesini AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı verdi. Öz’ün basın toplantısına Manavgat Belediye Aday Adaylarından Hasan Coşkun, Mehmet Ali Torun, Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı, Çolaklı Belediye Başkan Aday Adayları Avukat Ahmet Uğur Yanık, Ercan İşbilir, Dr. Mustafa Er, Şoförler Odası Başkanı Muammer Ünal, AK Parti Side Belde Başkanı Hüseyin Külahlı ve İl Genel Meclis Üyesi Adem Topal gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Törende ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Nejat Tığlı, “Bu kardeşlik her zaman devam edecek. Bu birliktelik ile AK Parti Manavgat’ta çok başarılı olacak dedi.
“MANAVGAT AYDINLIĞA KAVUŞACAK”
Toplantıda partililere hitap eden Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Öz, siyasette başladığı partisinden göreve talip olduğunu söyledi. Öz, “Manavgat’ta doğmuş, büyümüş; buranın, suyunu, toprağını, havasını iliklerine kadar hissetmiş bir evladınız olarak ilk aktif siyasete başlamış olduğum AK Parti’den 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Manavgat Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Aday adayı olmamdaki en büyük nedenlerden birisi ise sizler gibi Manavgat sevdalısı olmamdır. Manavgat halkı, ilçe teşkilatım ve Ankara AK Parti Genel Merkezim beni adaylığa layık görür de 29 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Manavgat halkımızla bana ve ekibime güvenerek o kutsal mevkie getirirse; ekibimle ve tek başıma iktidarda olan AK Parti Genel Merkezimle Manavgat’ı aydınlığa kavuşturacağız” dedi.

fatih Hepokur

Hiç yorum yok: