16 Eylül 2007 Pazar

Aşçılar Derneği'nden hijyen semineri

Manavgat Aşçılar Derneği gıda ve hijyen konusunda Side bölgesinde faaliyet gösteren otellerin mutfak ve restoran yöneticilerine yönelik seminer düzenledi. Hemera Otel’de düzenlenen seminerde Uluslararası Hijyen Denetleme Servisi’nden gıda mühendisi Nesli Savaş ile İsis Genel Müdürü Ahmet Akçacıoğlu bilgiler verdi. Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı Haşim Erdoğan seminerde yaptığı konuşmada, turistik işletmelerde gıda güvenliği ve hijyeni, üretim, saklama ve sunum süreçlerinde büyük önem taşıdığını belirterek,  bu konuda yapılan hata ve eksikliklerin telafi edilmesinin büyük sorunlara yol açtığını söyledi. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın yüklü miktarda maddi yaptırımlar uyguladığına vurgu yapan Erdoğan,  aşçıların ve yiyecek içecek müdürlerin daha dikkatli olmalarını istedi. Seminer sonunda seminere katılanlara Dernek Başkanı Haşim Erdoğan ve Dernek Başkan Yardımcısı İsmail Karataş tarafından sertifikaları verildi.

Hiç yorum yok: